Постукати в аську Зробити стартовою Додати в закладки

ФУТБОЛЬНИЙ ФОРУМ

Объявление

Ласкаво просим на форум про футбол, реєструйтесь для розмови про футбол. Адміністрація
Привіт всім гостям і учасникам форуму, надіюсь вам буде приємно на форумі поспілкуватись про футбол і не тільки. З повагою Адмін.
НА ФОРУМ ПОТРІБНО 2 МОДЕРА. ЗВЕРТАЙТЕСЬ
ФОРУМ ВІДВІДАЛИ Лiчильник вiдвiдинЧОЛОВІК

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ФУТБОЛЬНИЙ ФОРУМ » Місце старих тем » Чемпіонат Росії 07/08

Чемпіонат Росії 07/08

Сообщений 51 страница 60 из 63

51

Блохін почав вигравати, може не вижинуть з команди

0

52

15 май  Чт.
  Томь   1 - 1   Луч-Энергия
  ФК Москва   1 - 1   Крылья Советов
  Рубин   1 - 1   Шинник
  Спартак М   1 - 0   Сатурн

16 май  Пт.
  Химки   2 - 2   Локомотив
  Динамо   2 - 1   Терек

0

53

Шкода Москву, зіграла в нічию

0

54

А чого всі про прем"єр лігу? В Росії є не менш цікавий перший дивізіон (там є друга (після КАРПАТ) рідна для мене команда, щоправда зара на останньому місці, але може ше видруться з болота другої регіональної, принаймні її фани і вболівальники у це вірять)

+1

55

Halychanka написал(а):

там є друга (після КАРПАТ) рідна для мене команда

а яка то команда? Мені аж цікаво!!!

0

56

Це "Динамо" (Барнаул, якшо дуже постараєшся, то знайдеш на карті - столиця Алтайського краю (Західна Сибір)). Минулого сезону вони вийшли з другої регіональної, а тепер дехто з керівництва клубу знов ксманду туди запхати хоче...

0

57

Halychanka написал(а):

Це "Динамо" (Барнаул, якшо дуже постараєшся, то знайдеш на карті - столиця Алтайського краю (Західна Сибір)). Минулого сезону вони вийшли з другої регіональної, а тепер дехто з керівництва клубу знов ксманду туди запхати хоче...

ну тоді їм удачі, в матчах і тобі приємних спогадів про команду

0

58

Дякую. Прикол в тому, шо я не бачила жодної їх гри (пааадумаєш, 5000-6000 км)! Але мені розповідають про них мої друзі -фани, яких я теж ше не бачила! Зате чула

0

59

Halychanka написал(а):

Дякую. Прикол в тому, шо я не бачила жодної їх гри (пааадумаєш, 5000-6000 км)! Але мені розповідають про них мої друзі -фани, яких я теж ше не бачила! Зате чула

то добре що хоча чуєш. Вже +

0

60

Halychanka
треба свою команду підтримувати, де б ти не була

0

Вы здесь » ФУТБОЛЬНИЙ ФОРУМ » Місце старих тем » Чемпіонат Росії 07/08